Har du også svært ved at hitte hoved og hale i de mange tilbud på kost og træningsområdet? Hvordan finder du ud af hvad der passer til dig og din hverdag? Vi gennemgår derfor her vores kostfilosofi, for at give dig et eksempel på hvad du skal kigge efter 😉 God læselyst!

appetite-1239057_1920

Kostfilosofi

Kostfilosofi? Hvad er det? Et sted, hvor du kan skille fårene fra bukken er, at kigge på de mange tilbuds kost- og træningsfilosofier. Hvordan er deres tilgang til kost? Går tilbuddet udelukkende ind for kun at skrue på dine måltider eller kigger de f.eks. også på din hverdag og vaner i samspil med din kost?

Tager vi vores kostfilosofi og bryder den op i dele:

Vi kigger på

 • Dine vaner og hvordan du bryder dem
 • Vi lærer dig om sund kost og kostvaner
 • Vi lærer dig, hvordan det passer ind i din hverdag
 • Vi lærer dig, at blive bevidst og du får en selvindsigt

Sagt med ord: Når man vil ændre sine kostvaner, kan det tage lang tid og kræve hårdt arbejde. Vaner defineres nemlig som faste handlingsmønstre, som vi hverken tænker over eller tager stilling til. At skulle bryde sådanne mønstre, som lægger dyb forankret i os, kræver umådelig en god portion arbejde og indsats. Heldigvis har vi redskaberne til dig, så vejen til dit vægttab, sundere kostmønster og vaner bliver så enkel og overskuelig som mulig.

BodyTreatments kostfilosofi tager udgangspunkt i at du skal lære hvad sunde kostvaner er, og hvordan du implementere dem i din hverdag, hvor job og familie spiller en hovedrolle. Du lærer at kunne træffe de sunde valg i hverdagen og blive bevidst om hvad sunde valg er for dig. Du får skabt en forståelse for hvad en sund kost er og får selvindsigt i hvordan den tilpasses din hverdag. Din læring om sunde kostvaner og sundhed er en vigtig proces for os, for det sikrer, at du efter et forløb hos os kan stå på egne ben og tage ansvar for din sundhed.

Det lyder meget godt. Hvordan forløber det hele så?

Nu har du fundet ud af, hvordan vi ser på kost og hvordan vi mener, at vi kan hjælpe dig. Men hvordan fungerer det i praksis? For det første er det vigtigt, at sætte sig ind i – er det et tilbud, hvor du får tilsendt en kostplan, ønsker de at du skal tælle kcal i en uge før for at få et billede af din hverdag eller hvor meget kræver det af dig?

Vores tilbud er et online tilbud dvs. at du får tilsendt en kostplan online, som er udarbejdet i samarbejde med en af vores trænings- og kostkonsulenter. Det foregår over en telefonisk samtale, hvor du afgør tidspunktet. Via samtalen kortlægges dit forløb.

Det betyder i forhold til en kostplan, at:

Kostplan

Når du køber et forløb, får du tilsendt en kostplan, som er udarbejdet efter hvorvidt du ønsker at tabe dig, tage på i vægt eller holde vægten. En kostplan er et godt redskab til at strukturere dit indtag af mad, da den gør dig bevidst om hvor store mængder af mad, du skal indtage for at nå dit mål. Du bliver ligeledes bevidst om, hvordan et sundt og nærende måltid sammensættes, så du sikrer at få de forskellige næringstoffer, kulhydrater, protein og fedt repræsenteret. Vi anbefaler, at du følger din kostplan så godt som muligt, da du derved vil opnå de bedste resultater.

Din nye kostplan vil være meget fleksibel, og du vil selv have kontrol over, hvilken slags mad du indtager. Det betyder også, at resten af familien vil kunne spise det samme som dig, da din kostplan vil indeholde almindelige og mest gængse fødevare. Du skal blot være opmærksom på mængderne, du indtager. Derfor vil du også opleve, at kosten er tilpasset dig og din hverdag, så du ikke oplever store forandringer. Alle fødevarer du finder i din nye kostplan, vil du kunne købe i dit lokale lavprissupermarked. Vi beder dig ikke om at investere i dyre og specielle fødevarer og kosttilskud, og derfor vil det også være økonomisk muligt for dig at følge din nye kostplan.
Den tilsendte kostplan vil være inddelt i hovedmåltider og mellemmåltider, så du let og overskueligt kan se, hvordan dine måltider er sammensat.

Hent vores E-bog Her

  Nysgerrig på at vide mere?

  Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

  vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

  [mc4wp_checkbox]

  Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift