Du har nok en god ide om, hvordan hele den her sundhedsverden hænger sammen. Men du kan stadigvæk ikke se hvor du skal starte og hvordan du lige får den røde tråd til at passe ind i din hverdag. I dette blogindlæg sætter vi fokus på, hvordan du kan finde ud af, hvor du skal starte og hvordan vi kan hjælpe dig.

confused-2681507_1920

Du ved hvad det kræver eller har en ide herom

Du kender sikkert allerede diverse sider om kost og motion. Du kender måske også følelsen af, at du ikke ved hvor du skal starte, fordi du simpelthen føler dig bombarderet med information og hvordan passer det lige ind i din hverdag? Det er nemlig, der hele humlen ligger. Det handler om, at få det til at passe til din hverdag! Din hverdag kan ændres, men en total omvæltning er ikke realistisk. Har du børn, et presset skema og et arbejde der skal passes? Så skal et vægttab eller en sundere livsstil passe til det. Det er en vigtig del, som ofte glemmes, når en kost- og træningsplan sammensættes. Derfor få et billede af din hverdag og hvad der er muligt, før du begiver dig ud i et vægttab eller en livsstil ændring.

Gør det nemt og enkelt

Gør hverdagen nemmere og mere enkel. Se dine rutiner og vaner igennem, hvor kan du uden, at du føler en total omvæltning ændre lidt? Det kan f.eks. være at have frugt klar i stedet for at gå i slikskålen kl.19, når børnene er lagt i seng eller skifte det lysebrød ud med mørkt eller knækbrød. Hvad kan ændres uden det virker for voldsomt?

Derudover handler det om, at være realistisk. Lad vær med, at give den max gas fra start. Du er ikke vant til det og det ligger ikke i din natur. Din krop er heller ikke fysisk klar. Derfor start med små skridt hen imod dit mål. Det vil både give dig mere succes og motivation. Så start med små ændringer og ha’ et realistisk syn på tingene.

Struktur eller ej?

Lav den struktur det kræver for, at du kan opretholde en sund livsstil eller et vægttab. Det kan f.eks. være en madplan over ugen. En række aftaler, som fastholder dig i træningen. Sæt dig ned og mærk, hvor meget og hvilken struktur det kræver for at du kan opretholde dine ideer om et vægttab eller en sundere hverdag. Det kan også være, at det med strukturer slet ikke er dig, så er det ikke det rigtige, men husk at mærke efter. Det er det, som er det vigtigste.

Støtte og hvordan kan BodyTreatment hjælpe dig?

Få støtte af dine nærmeste og dem du omgås i hverdagen. Det kan være familien eller kollegaerne. Fortæl dem hvad du har gang i og hvor meget det betyder for dig, at de støtter dig.

Er det ikke nok med støtte fra de nærmeste, så kan BodyTreatments kost- og træningsforløb være noget for dig. Vores forløb er skræddersyet dig og det hele foregår online dvs. du skal ikke møde op til diverse træningsaftaler eller konsultationer. Vi kommer til dig via det online medie og vi skræddersyr det til din hverdag og din ambition. Det betyder, at et forløb f.eks. kunne være, at du vil modtage et opkald, hvor vi sammen sammensætter dit trænings- og kostforløb. Derefter vil du blive fulgt med samtaler, som passer ind i din hverdag. Det kan altså passe ind i en presset hverdag og er fuldstændig skræddersyet dig.

Du kan læse mere om vores forløb på

Forløb & priser

Få vores e-bog

  Nysgerrig på at vide mere?

  Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

  vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

  [mc4wp_checkbox]

  Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

  Hent vores E-bog Her

   Nysgerrig på at vide mere?

   Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

   vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

   [mc4wp_checkbox]

   Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift