Vægttab nu – er du klar?

Vægttab nu – er du klar?

 

Det kan være svært at starte et vægttab nu selv. Du har måske oplevet at være på slankekur, hvor du har levet på en stram diæt og gjort brug af diverse kalorietæller og måske en 5:2 kur. Det gik godt i starten og du tabte dig de kilo, som du ønskede. Men nu står du her igen. Alle kiloerne har hobet sig op igen, og du vejer et samme – måske endda mere. Dine kære bemærker måske også, at du igen har taget på, men værst er det, at du selv kan se og mærke, at tøjet igen strammer. Når man står i sådan en situation, kan det være svært at vide, hvad næste skridt er. Du står måske med spørgsmålene: ”Hvordan taber man sig?” – ”Hvordan taber man sig hurtigt?”

 

Du vil være tilfreds med dit spejlbillede og hvordan din krop føles. Du vil være glad. Den glæde, som stråler ud af dig, og som andre kan se og mærke.

 

Læs om vores kost- og træningsforløb her, hvis du vil i gang med vægttab nu

 

Du er langt fra alene, hvis du kan genkende dig selv i det ovenfor. For det er hamrende svært at tabe sig. Især hvis man egentlig ikke ved, hvor man skal starte. Det kan være en jungle at finde hoved og hale i hvad der er rigtig eller forkert. Og måske opdater du, at noget, der virker for andre, slet ikke fungerer for dig.

 

Vi er din hjælp til et sundt vægttab og et spejlbillede, du er glad for

Vores fornemmeste opgave er at give dig den hjælp, de redskaber og de rette midler til et varigt vægttab og sikkert vægttab.

 

Med os i røret, vil du opleve, at vi forstår din situation. Du har i din tid før os fået oceaner af gode råd til vægttab og tips til vægttab. Men vi ved, at det ikke virker. Vi tror på, at ved at træffe sunde valg i hverdagen, motionere på ugentlig basis og få den nødvendige viden og sundhed generelt kommer du længest med dit varige vægttab.

 

Er du i tvivl om vi er det rette match? Skriv til os lige her og få svar.

 

Sådan taber du dig (på en sund og fornuftig måde)

Spis dig slank… Kliché, som den end måtte lyde – så er det ganske rigtigt. Du kender måske udtrykket: ”Abs are made in the kitchen”? Dette udsagn er ganske rigtigt. Forestil dig et isbjerg. Toppen, som stikker op over vandet, er træningen. Alt det under overfladen, og det som andre ikke kan se, er kosten – det mad du giver din krop.

 

Hos os er der desværre ingen nem slankekur, men derimod en sund kostplan, hvor du selv er herre over en sund madplan, og hvor du vil modtage sunde opskrifter til vægttab. For at kunne tabe sig er det alfa omega, at du får sund mad. Vi hjælper dig til at kunne træffe sund valg og blive bevidst om, hvad der er det sunde valg.

 

Du vil nok opleve, at et forløb kræver en kostomlægning – i højere eller mindre grad. Men du skal ikke være bekymret. Vi starter i det små, og giver dig gradvist nye og sundere vaner, som implementeres i din hverdag, så omvæltningen ikke er for stor.

 

Vil du i gang med vægttab nu? Se hvordan lige her.

 

Tabe sig uden motion – Næppe!

Hvis du gerne vil tabe dig, så er motion og træning uundgåeligt. Træning bidrager til forbrænding af det energi, du indtager i løbet af en dag. Og et vægttab består i at forbrænde flere kalorier end du indtager – og her hjælper træning og motion gevaldigt. ”Hvad er den bedste motion til vægttab?”, spørger du måske? Det korte svar er, det motion du aller bedst kan lide, eller har lyst til at lave. Uanset hvad du foretrækker, så laver vi en udførlig træningsplan målrettet vægttab til dig.

 

Løbetræning og vægttab? Jo, det går og hånd i hånd. Du kan sagtens løbetræne og tabe dig samtidig.

 

Kontakt os på en af følgende måde – vi er altid klar til at tage en snak, og guide dig til det helt rigtige forløb.

 

Ring 71 99 54 53,

 

Send os en mail på info@bodytreatment.dk,

 

Skriv via vores kontaktformular, hvor vi ringer dig op, når du har tid.

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift