Træningsfilosofi

Træningsfilosofi

Hvis du vil tabe dig eller bare passe godt på dig selv, er det nødvendigt med træning og motion. Men du behøver hverken at bruge flere timer om dagen eller investere i dyrt udstyr. Hos os får du hjælp til at opdage den træningsform, der passer bedst til lige præcis dig. Og din personlige sundhedscoach hjælper dig med at komme godt fra start og holde modet oppe, indtil du er i mål.
Hvad enten du vil løbe, svømme, cykle, træne i fitnesscenter eller lave øvelser hjemmefra, sammensætter vi et træningsprogram, der passer til dine ønsker, dit niveau og din hverdag.

”Som professionel træner lærer man at lave et realistisk træningsprogram med udgangspunkt i den enkeltes behov og formåen, så det er effektivt, motiverende og giver resultater, der kan ses undervejs.”

– Troels Vestergaard, elitesportstræner og sundhedscoach

Når du modtager dit program, følger der instruktioner og videoklip med til hver øvelse, så du bliver grundigt klædt på til at følge programmet. Og hvis du kommer i tvivl om noget, er din sundhedscoach altid klar til at lytte og besvare dine spørgsmål.

Sådan sammensætter vi dit program

Din sundhedscoach skræddersyr dit program med udgangspunkt i en afklarende samtale med dig om dine træningserfaringer og mål. Vi sørger for at give dig både konditionstræning og styrketræning, så du bliver stærkere og mere modstandsdygtig samtidig med, at du øger din kalorieforbrænding og kommer i bedre form. Samtidig sørger vi for, at programmet passer ind i din hverdag – også hvis den er travl. Hvis du ønsker det, kan programmet sagtens laves, så det passer til både voksne og børn. Og hvis du har skader eller andre ting, din sundhedscoach skal være opmærksom på, er det bare at sige frem. Så bliver der naturligvis taget grundigt hensyn til det.

Fordelen ved en personlig sundhedscoach

De fleste opnår bedre resultater, når der bliver heppet fra sidelinjen, og det kan være rart at have én at tale med om sin træning – både når det går strygende, og hvis det føles svært at få gjort. Men det kan også være rart at slippe for overgearede peptalks og højtråbende fitnesstrænere. Din sundhedscoach følger med på dine præmisser, motiverer dig undervejs, og sørger for at justere programmet løbende, så du hele tiden får det optimale udbytte og ikke begynder at kede dig for meget.

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift