Træningsfilosofi

Træningsfilosofi

Der er ingen tvivl om, at kosten spiller den største rolle i et vægttab. Men for at få det fulde udbytte som eksempelvis en bedre kondition, højere forbrænding, bedre selvværd eller en bedre fysik, er det nødvendigt med træning og motion. Intet slår følelsen efter træning – ro, udmattelse, tilfredsstillelse.

Når du køber et forløb hos BodyTreatment, sender vi dig et træningsprogram, som passer til det sted, du er – og er målrettet mod det sted, du gerne vil hen. Vi er alle forskellige, og vi har alle forskellige mål. Hvad enten du ønsker at løbe, svømme, cykle, træne i fitnesscenter eller træne hjemmefra, kan vi sammensætte et træningsprogram, der passer til dig. Og dette er lige præcis filosofien bag BodyTreatment.

Vi bestræber os på at give dig både konditionstræning og styrketræning i dit træningsprogram. Denne kombination vil gøre dig i bedre fysisk form, så du bliver mere modstandsdygtig og stærkere samtidig med, at det øger din kalorieforbrænding og kondition.

 

Vær tålmodig

Selvom du måske er ivrig efter at se resultater, er det vigtigt, at du er tålmodig med din træning. Hvis du aldrig før har trænet, eller hvis du har holdt pause fra træningen, er det vigtigt ikke at overtræne. Hvis du overtræner, risikerer du at overbelaste din muskulatur, hvilket kan medføre, at du må stoppe helt i en periode. Følg derfor træningsprogrammet og vær ikke nervøs for at kontakte din sundhedscoach med spørgsmål eller tvivl.

 

Al begyndelse er svær

Til at begynde med kan træningen føles hård, og i løbet af de første uger vil du sandsynligvis opleve at blive lidt øm. Din personlige sundhedscoach hjælper dig med at holde modet oppe og komme godt fra start.

 

Udskiftning af træningsplan efter 6-8 uger

Ca. hver syvende uge justerer vi dit træningsprogram, så din krop ikke “keder sig”. Hvis du vænner dig for meget til et træningsprogram, holder det op med at give lige så gode resultater som i begyndelsen. Derfor er det vigtigt med variation i din træning – og som bonus gør det også alting lidt sjovere.

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×