Magikeren Spiralizer

Spiralized-Beet-Salad

Lånt fra www.pinterest.dk

Gør dine salater og middagsretter en fryd for øjet med hjælp af denne mirakelmager. Med en Spiralizer kan du forvandle dine kedelige grønsager til smukke spiraler, som pynter i din mad, og som vil inspirere dig til nye og spændende retter. Den forfiner dine grønsager, så de er lettere at spise både for dig og dine børn.

b0c06bf560b65b8bf851b800c14c6e37

Lånt fra www.pinterest.dk

Hvordan bruger man en Spiralizer?

Der er godt to Spiralizere på markedet. Pro-udgaven og mini-udgaven. De gør det samme – nemlig laver dine grønsager til spiraler. Uundgåeligt er der dog lidt forskel på de to, som jeg kort vil forklare.

Pro-udgaven kan køber her. Den kan bedst beskrives som en rigtig køkkenmaskine. Den er lidt af et monstrum, men levere et smukt stykke arbejde.

spriralizergreen_page

Lånt fra http://www.spiralizer.dk/spiralizer/

Der medfølger tre skæreblade, som giver forskellige former for spiraler. Det tynde blad giver dig spiraler som tynde, italienske fettuccinepasta. Det trekantede blad giver dig tykke spiraler og det lille trekantede blad, giver dig tynde spiraler. Brugen af denne maskine er ganske enkel. Du sætter din grønsag fast på drejehåndtagets dybe tænder. Herefter skal der bare drejes, og du får de smukkeste spiraler i forskelligt udseende. Blade udskiftes helt nemt, hvis man ønsker en anden form.

Mini-udgaven er et håndholdt redskab, som kan trylle dine grønsager til enten tynde eller tykke spiraler.

Vegetable-Spiral-Slicer-Spirelli-Kitchen-Spiralizer-Julienne-Cutter-Mandolin-Kitchen-Gadgets

Lån fra kaya.pk

Denne Spiralizer er timeglasformet, og brugen af den er ganske simpel. Du stikker din gulerod eller anden grønsager i en af ender – alt efter om du ønsker tykke eller tynde spiraler, og herefter drejer du guleroden rundt, hvorefter du vil få pæne spiraler. Færdig bum! Den kan for resten købes her.

ea6d667b4f8309a034e81c65f500d13d

Lånt fra www.pinterest.dk

Spiralized_Asian_quinoa_salad_peanut_dressing_4_edit

Lånt fra www.pinterest.dk

Der er ingen tvivl om, at den store maskine lave pænere og mere ensartet spiraler end mini-udgaven. Men den er også væsentligt dyrere. Mini-udgaven kan sagtens gå an, hvis man blot ønsker at forfine sine retter, og ikke har planer om den helt store fornyelse af sine madkundskaber.

902ac16eef2fd0e7a22c5d417f947963

Lånt fra www.pinterest.dk

Jeg glæder mig til at bruge min igen i aften! Jeg tror, at jeg skal lave denne ret.

/Kathrine

 

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×