Du kender måske følelsen af, at ryge ind i de samme rutiner gang på gang. De samme måltider, de samme gåture osv. Men er det så slemt? Eller bliver vi bare proppet med inspiration fra diverse medier om hvordan den perfekte hverdag skal se ud?

breakfast-1663295_1920

Rutine måltider i en travl hverdag er helt ok. Så længe sammensætningen er sund. Det kan måske følelse kedeligt for nogen, fordi du bliver spammet med, hvor kedeligt dit liv er fra diverse medier, hvis du ikke bryder med rutinen! Men holder du dig til simple sunde ting, som går igen uge efter uge er det faktisk sundt og helt normalt.

En sund livsstil handler jo om at få nogen sunde rutiner og vaner ind i hverdagen. Samtidig med at gøre det let. Det kan ikke understreges, hvor vigtigt det er at gøre det let. Står du overfor en sundere livsstilsændring eller ønsker du et vægttab? Så er første skridt, at finde ud af dine vaner, rutiner og at gøre det let for dig selv. Din hverdag er i forvejen travlt nok og måske presset, så hvorfor skal du ud og opfinde den dybe tallerken og lave fuldstændig om på dit liv?

Så derfor, sæt dig ned og gennemgå dine rutiner og vaner. Hvordan kan du få sunde simple ting ind? Her tænker jeg f.eks. morgenmaden? Hvordan ser den ud? Består den af lyst brød? Kan det udskiftes til et sundere alternativt, der fungerer for dig? Har du dårlig samvittighed over at du spiser den samme morgenmad hverdag? Lad vær med at have det, udskift det usunde og spis det med glæde hver dag.

Gør dig selv en tjeneste ved at lave store portioner f.eks. til aftensmad, så du f.eks. har til to dage eller til frokosten den efterfølgende dag. Det er helt ok, at spise det samme to dage i træk eller evt. lav en så stor portion, at du kan smide det i fryseren. Det gør livet meget nemmere og sundere for dig. Du får mere tid og står du en dag og ikke ved hvad du skal have til aftensmad, så ligger det fryseren. Du ender derfor ikke med at ringe til pizza manden. Det er også billigere i længden.

Ender du også med, at lave det samme styrketræningsprogram eller gå den samme tur uge efter uge. Det er okay – husk det. Du behøver ikke ligne en fuldblods maratonløber eller styrte fra det ene motionstilbud til det andet for, at være sund.

Lyder spændende, men tænker du, at det er et stort skridt, så start med en simpel ændring. Start stille og roligt. Vi mennesker er vanedyr og det kan være en stor omvæltning, at ændre for meget på en gang for nogen og for andre er det, det som skal til. Kan du ikke selv overskue det, så hjælper vi dig gerne og giver dig den nødvendige støtte 😉

Læs mere om vores forløb og hvordan vi kan hjælpe dig på www.bodytreatment.dk

Få vores e-bog

  Nysgerrig på at vide mere?

  Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

  vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

  [mc4wp_checkbox]

  Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

  Hent vores E-bog Her

   Nysgerrig på at vide mere?

   Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

   vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

   [mc4wp_checkbox]

   Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift