Udtalelser fra vores kunder

<h2>Få vores e-bog</h2>
<div role=”form” class=”wpcf7″ id=”wpcf7-f4785-o1″ lang=”da-DK” dir=”ltr”>
<div class=”screen-reader-response”></div>
<form action=”/wp-admin/admin-ajax.php#wpcf7-f4785-o1″ method=”post” class=”wpcf7-form” novalidate=”novalidate”>
<div style=”display: none;”>
<input type=”hidden” name=”_wpcf7″ value=”4785″ />
<input type=”hidden” name=”_wpcf7_version” value=”4.9.1″ />
<input type=”hidden” name=”_wpcf7_locale” value=”da_DK” />
<input type=”hidden” name=”_wpcf7_unit_tag” value=”wpcf7-f4785-o1″ />
<input type=”hidden” name=”_wpcf7_container_post” value=”0″ />
</div>
<p><span class=”wpcf7-form-control-wrap your-name”><input type=”text” name=”your-name” value=”” size=”40″ class=”wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-validates-as-required” aria-required=”true” aria-invalid=”false” placeholder=”NAVN” /></span></p>
<p><span class=”wpcf7-form-control-wrap your-email”><input type=”email” name=”your-email” value=”” size=”40″ class=”wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-email wpcf7-validates-as-required wpcf7-validates-as-email” aria-required=”true” aria-invalid=”false” placeholder=”MAIL” /></span></p>
<p><!– MailChimp for WordPress v4.1.10 – https://mc4wp.com/ –><input type=”hidden” name=”_mc4wp_subscribe_contact-form-7″ value=”0″ /><span class=”mc4wp-checkbox mc4wp-checkbox-contact-form-7″><label><input type=”checkbox” name=”_mc4wp_subscribe_contact-form-7″ value=”1″ checked=”checked” /><span>Nyhedsbrev</span></label></span><!– / MailChimp for WordPress –></p>
<p class=”submit-field”><input type=”submit” value=”FÅ TILSENDT NU” class=”wpcf7-form-control wpcf7-submit” /></p>
<div class=”inv-recaptcha-holder”></div><div class=”wpcf7-response-output wpcf7-display-none”></div></form></div>

 

Hvilke udfordringer havde du inden BodyTreatment?

Jeg havde svært ved at finde en kost, som både kunne hjælpe mig af med overflødige kilo, og som jeg kunne fortsætte med uden at falde i. Den udarbejdede kostplan fra Troels opfyldte alle mine behov.

Hvorfor valgte du BodyTreatment?

Jeg faldt over BodyTreatment på nettet, men før jeg købte den, undersøgte jeg BodyTreatments grundprincipper og kunne hurtig fornemme, at de ikke kun var luft – der var gode tanker og energi bag konceptet. Hvilket jeg også fik bekræftet under mit forløb.

Hvad har du fået ud af dit forløb hos BodyTreatment?

Jeg har fået totalt styr på min kost og dermed også mit vægttab. Jeg ved, at jeg får alt det, min krop har brug for, hvilket jeg sætter stor pris på.

Hvordan går det i dag?

Efter mit forløb overholder jeg stadig min sunde kostplan fra BodyTreatment. Ud over, at den er sund og nem at overholde, giver den også plads til udskejelser.


Jeg har fået en forståelse for, hvordan kost- og træning skal hænge sammen i min hverdag.

Hvilke udfordringer havde du inden BodyTreatment?

Jeg har altid været en slank pige, men begyndte i teenageårene at få mig en Michelinring om livet, altså en bule under navlen og lovehandles. Jeg har altid trænet og elsker det! Især at løbe og har gjort det i mange år, men har bare aldrig formået at komme af med mit problem.

Hvorfor valgte du BodyTreatment?

Jeg havde hørt om BodyTreatment gennem en veninde, og efter en kort snak kom det som et chok for mig, da jeg fik at vide, at jeg spiste forkert, selvom det var SUNDT, og at mængderne var for store ! Det kunne jeg selvfølgelig ikke få til at hænge sammen.

Hvad har du fået ud af dit forløb hos BodyTreatment?

Jeg har fået en forståelse for, hvordan kost- og træning skal hænge sammen i min hverdag. Det, at de har skræddersyet et forløb, som tager højde for mine udfordringer, ønsker og behov, har fungeret perfekt, samt at jeg har haft en kontaktperson tilknyttet hele forløbet igennem, som konstant har været en motivator, har gjort, at jeg har opnået de resultater, som jeg ønskede.

Hvordan går det i dag?

I dag går det stadig rigtig godt. Jeg har opretholdt mit mål, som var vigtigt for mig. Jeg har via mine BodyTreatment værktøjer kunne få en dagligdag til at hænge sammen, som jeg holder af, og hvor jeg stadig har fokus på min kost- og træning.


Jeg bliver ved med at spise efter kostplanen, for jeg ved, den virker.

 

 

Hvilke udfordringer havde du inden BodyTreatment?

Jeg trænede fem-syv gange ugentligt uden resultater, hvilket var ekstremt frustrerende.

Hvorfor valgte du BodyTreatment?

Jeg havde hørt om BodyTreatment gennem min venindes søster, som gav varme anbefalinger.

Hvad har du fået ud af dit forløb hos BodyTreatment?

Jeg har fået en kæmpemæssig forståelse for ernæring, derudover har jeg også fundet ud af, at man behøver ikke stå to timer i et fitnesscenter og lave ti forskellige benøvelser for, at det giver pote. Det er bedre at lave det enkelt og effektivt og så spise rigtigt. Jeg har opbygget en større muskelmasse samtidig med, at jeg er gået ned i fedtprocent. Jeg har endda fået kommentarer som ”Hvad træner du op til? Din træning er så strukturet og du er meget koncentreret” i fitnesscenteret, og dette kan jeg naturligvis kun takke BodyTreatment for.

Hvordan går det idag?

Under mit forløb trænede jeg seks gange ugentligt og fulgte et såkaldt 3-splits program. Jeg har i dag valgt at følge 2-splits programmet, så der er plads til løb, holdtræning mv. Hvad angår kost, måler jeg ikke maden af, men jeg har en fornemmelse af, hvor meget og naturligvis hvad jeg skal spise. Jeg sørger for at få noget fra alle fire grupper – protein, kulhydrat, sundt fedt samt grønt. Generelt set er jeg blevet meget bevidst om, hvad jeg spiser, men samtidig har jeg det således, at der skal være plads til et stykke kage, hvis jeg virkelig lyster.


Jeg har lært utrolig meget omkring kostsammensætning, og jeg ved præcis, hvilke faktorer jeg skal regulere, hvis jeg skal opbygge flere muskler, samt hvis fedtprocenten skal reguleres lidt.

 

 

Hvilke udfordringer havde du inden BodyTreatment?

Jeg havde i lang tid vejet lidt for meget men havde problemer med at finde ud af, hvordan jeg kunne tabe mig. Jeg syntes, jeg havde en aktiv livsstil, men havde svært ved at finde ud af, hvad jeg måtte spise og i hvor store mængder.

Hvorfor valgte du BodyTreatment?

Den måde BodyTreaments forløb er opbygget på, synes jeg, passede rigtig godt til min hverdag. Jeg studerer på fuld tid i Aarhus, og følte ikke, jeg havde tid til at bruge mange ekstra timer på at gå til en coach. Derfor var det rigtig rart, at konsultationer var over telefonen, og at de altid blev lagt, når jeg bedst havde tid. Samtidig synes jeg, at forløbet havde en fin pris.

Hvad har du fået ud af dit forløb hos BodyTreatment?

Forløbet har givet mig en helt ny indsigt i, hvordan jeg skal leve, for at få den krop jeg gerne vil have. Efter den første telefonkonsultation fik jeg tilsendt en kostplan og en træningsplan, men slet ikke i den forstand som jeg havde troet. Kostplanen var helt anderledes men på en god måde. Jeg havde troet, at jeg skulle leve efter en streng plan og følge den til punkt og prikke, men sådan var det slet ikke. Kostplanen foreskrev for mit vedkommende, hvilke portioner jeg skulle have og hvilken slags kød. Før havde jeg troet, det var helt okay at spise store portioner, hvis maden var sund, men det gik op for mig at det jo netop var det, som var problemet. Jeg fik et helt andet forhold til mad, og hvor meget mad jeg behøvede for at komme igennem dagen. Så forløbet hos BodyTreatment var ikke kun en slankekur, det har været med til at hjælpe mig til en livstilsændring med sundere valg og mere kvalitet i den mad, jeg spiser.

Hvordan går det idag?

Det er stadig svært altid at træffe det rigtig valg, og af og til falder jeg da også for det forkerte valg. Men det, at jeg er bevidst om, at det er forkert, og at jeg faktisk ved, hvad er rigtigt, gør det lettere at leve en sund livsstil. Efter forløbet tog jeg to kilo på, fordi jeg brækkede hånden og ikke kunne lave noget aktivt eller lave mad i over en måned, men jeg har værktøjerne til at komme ned på den vægt, jeg ønsker, igen, og det synes jeg er rigtig dejligt.


 

 

 

Det er stadig svært altid at tage det rigtig valg, og af og til falder jeg da også for det forkerte valg. Men det at jeg er bevidst om at det er forkert, og at jeg faktisk ved hvad er rigtigt, gør det lettere at leve en sund livsstil.

 

 

 

 

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift