Personlig træner

Personlig træner

Har du svært ved at tage dig sammen til at få trænet regelmæssigt og ofte nok? Ved du ikke, hvordan du skal træne mest effektivt? Føler du dig utilpas i træningscenteret, fordi du ikke ved, hvordan du skal udføre øvelserne korrekt? Eller er du så forvirret over alle de modstridende kost- og træningsråd, som eksperterne giver, at du helt har mistet modet? Uanset hvor meget af dette du kan nikke genkendende til, kan en personlig træner hjælpe dig.

Hos Body Treatment tilbyder vi online forløb, hvor du får tilknyttet en personlig træner, der kan tilrettelægge et forløb til dig, som hjælper dig med at opnå de mål, du drømmer om.

Hvad kan en personlig træner?

En personlig træner kan hjælpe dig med mange ting. Vigtigst af alt kan en personlig træner hjælpe dig med at nå de mål, du har for din krop og for din sundhed generelt, som du har svært ved at opnå alene. En personlig træner kan hjælpe dig med at opnå vægttab, vægtøgning, genoptræning efter skader, muskelopbygning, øget udholdenhed og bedre teknik i specifikke træningsøvelser.

En personlig træner kan også hjælpe dig, hvis du har et ønske om mere energi i hverdagen, fordi du er træt af, at du falder om på sofaen, når du kommer hjem fra job, eller hvis du har et ønske om bedre kondition, så du kan lege med dine børn uden at blive så forpustet, at du er nødt til at afbryde legen.

Formålet med at gøre brug af en personlig træner er ikke blot at opnå et bestemt resultat inden for en den periode, jeres det online forløb strækker sig over. Formålet er at skabe adfærdsændring og en ny og varig livsstil, som du tager med dig videre – også når forløbet er slut. Det er dig, der skal gøre arbejdet under det online forløb med en af vores personlige trænere, men træneren er der for dig under hele forløbet for at støtte og hjælpe dig, så du når helt i mål. Dette indebærer også, at den personlige træner er nem at få fat på via telefon og mail.

personlig træner

Er en personlig træner noget for mig?

Hvis du går med tanken om, at et forløb med en personlig træner ikke er noget for dig, tager du fejl. Alle kan få stor gavn af en personlig træner. Mange kan have en fordom om, at en personlig træner kun er til for at vejlede sportsatleter eller deltagere i fitnesskonkurrencer. Dette er ikke tilfældet. Alle uanset alder, køn, vægt og erfaring kan få glæde af en personlig træner, da en personlig træner er uddannet til at kunne tilrettelægge individuelle forløb.

Hvorfor skal jeg gøre brug af en personlig træner?

Som personlige trænere kan vi hos Body Treatment kan både hjælpe dig med at komme i gang med din træning og følge dig under det online forløb, vi tilrettelægger sammen. En personlig træner fungerer både som en støtte og som en vejleder for dig under dit træningsforløb. Træneren vil dig kun det bedste og sætter alle sejl til, for at du skal nå dit mål. En personlig træner bliver din klippe under forløbet, som du kan få støtte fra, når du får brug for det. Vigtigst af alt er en personlig træner med til at holde din motivation oppe.

Motivation

Nøgleordet for alle forandringer er motivation, som er det, der driver værket. Når man påbegynder en ny kur eller en ny træningsmetode alene, mister man oftest sin motivation, før man mister vægt. Dette gør sig ikke gældende, når man gør brug af en personlig træner, da en personlig træner hjælper dig ned at bibeholde motivationen under hele forløbet. Under et forløb med en personlig træner er det svært at miste motivationen, da den effektive og individuelle træning og kostændring betyder, at du lynhurtigt kan se og mærke forandringer. En personlig træner er ekspert i at motivere dig, fordi de ved, at det er støtte og motivation, som skaber resultater, og som får dig i mål. Hos Body Treatment har du mulighed for at kommunikere med din personlige træner via telefon og mail, så du har mulighed for at have kontakt med din træner, uanset hvor du befinder du.

Individuelle mål betyder individuelle forløb

Dit forløb med din personlige træner planlægges ud fra dit hverdagsliv, din økonomi samt dine behov og ønsker. Alt skræddersyes til lige præcis dig af en kompetent personlig træner. Det kan eksempelvis være, at du skal til en vigtig begivenhed inden for den nærmeste fremtid, hvor du vil kunne passe din yndlingskjole, eller at du generelt mangler mere energi og overskud i hverdagen. Det kan også være, at dit mål er, at du vil af med fysiske skader grundet overvægt eller inaktivitet, at du har gamle skader eller kroniske smerter, der kan lindres med træning og sund kost, eller at du føler dig usikker grundet overvægt. Uanset dit individuelle mål tilrettelægger en af vores personlige trænere et individuelt online forløb for træning og kost til dig.

Alt tilrettelægges efter dig

Din personlige træner laver både et træningsprogram og et kostprogram, hvor du træner det antal gange om ugen, du ønsker, og hvor du får den næring, du har brug for. Hvis du kun har tid, overskud eller lyst til at træne en enkelt gang om ugen, får du et træningsprogram udformet herefter, mens du også kan få et træningsprogram, der kræver, at du træner fem gange i ugen, såfremt du er vild med at bruge din krop fysisk og at få sved på panden. Uanset hvor ofte du træner, garanterer vi, at du opnår dit mål, såfremt du følger den plan, din personlige træner har tilrettelagt for dig.

Personlige trænere hos Body Treatment

Alle personlige trænere hos Body Treatment besidder arbejdsmetoder, der bygger på Body Treatments filosofi. Dette betyder, at de er af den opfattelse, at det skal være sjov og let at have et forløb, at de udformer et skræddersyet kost- og træningsforløb til netop dig, og at de følger dig tæt online under hele forløbet. Dette betyder også, at du kan få justeret din kostplan og din træningsplan løbende, såfremt du har behov for dette. Dette fordi, vores filosofi bygger på tanken om en livsstilsændring fremfor en kur. Vores team består af personlige trænere med stor erfaring. Når du booker et online forløb hos os, får du tildelt en unik personlig træner, som kommer til at følge dig under hele dit forløb.

Din personlige træner udgør en fast støtte under forløbet

Under træningsforløbet vil din personlige træner både fungere som en vejleder og en fast støtte. Hvis du oplever udfordringer, er din personlige træner kun et opkald væk. På den måde er det nemmere at bibeholde motivationen undervejs og du vil opleve, at både krop og sind hurtigt undergår positive forandringer.

Målet for forløbet er at integrere sundere vaner i dit liv og skabe vigtige adfærdsændringer, der foranlediger fornyet energi i din hverdag. Vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for et sundere liv, så du som klient fastholder din nye livsstil – også når forløbet slutter.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan et forløb med en personlig træner fungerer, så er du meget velkommen til at kontakte os via telefon, mail eller vores kontaktformular. Vi står altid klar med grundig vejledning, så du baggrund af et kvalificeret grundlag kan beslutte om et samarbejde med BodyTreatment er den rigtige løsning for dig.

Du kan læse mere om træning herinde

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×