Hos Body Treatment hjælper vi dig med at opnå et succesfuldt vægttab ved hjælp af et skræddersyet kost- og træningsforløb. I samarbejde med en personlig vejleder, vil du få de nødvendige værktøjer til at foretage en positiv livsstilsændring og skabe varige resultater. Under forløbet og efterfølgende vil du mærke en fornyet energi i din hverdag og du vil blive motiveret til at fortsætte din rejse mod et sundere liv.

Vi ved, at det kan være svært at starte et vægttab selv. Du har måske oplevet at være på slankekur, hvor du har levet på en stram diæt og gjort brug af diverse kalorietæller og måske en 5:2 kur. Det gik godt i starten, og du tabte dig de kilo, som du ønskede. Men nu står du her igen. Alle kiloene har hobet sig op igen, og du vejer det samme – måske endda mere. Dine kære bemærker måske også, at du igen har taget på, men værst er det, at du selv kan se og mærke, at tøjet igen strammer.

Når man står i sådan en situation, kan det være svært at vide, hvad næste skridt er. Du står måske med spørgsmålene: ”Hvordan taber man sig?” – ”Hvordan taber man sig hurtigt?”

Du vil være tilfreds med dit spejlbillede og hvordan din krop føles. Du vil være glad. Den glæde, som stråler ud af dig, og som andre kan se og mærke.

Læs om vores kost- og træningsforløb her, hvis du vil i gang med vægttab nu

Du er langt fra alene, hvis du kan genkende dig selv i det ovenfor. For det er hamrende svært at tabe sig. Især hvis man egentlig ikke ved, hvor man skal starte. Det kan være en jungle at finde hoved og hale i hvad der er rigtig eller forkert. Og måske opdager du, at noget, der virker for andre, slet ikke fungerer for dig.

Sådan taber du dig (på en sund og fornuftig måde)

Spis dig slank… Kliché, som den end måtte lyde – så er det ganske rigtigt. Du kender måske udtrykket: ”Abs are made in the kitchen”? Dette udsagn er ganske rigtigt. Forestil dig et isbjerg. Toppen, som stikker op over vandet, er træningen. Alt det under overfladen, og det som andre ikke kan se, er kosten – det mad du giver din krop.

Hos os er der desværre ingen nem slankekur, men derimod en sund kostplan, hvor du selv er herre over en sund madplan, og hvor du vil modtage sunde opskrifter til vægttab. For at kunne tabe sig er det alfa omega, at du får sund mad. Vi hjælper dig til at kunne træffe sund valg og blive bevidst om, hvad der er det sunde valg.

Du vil nok opleve, at et forløb kræver en kostomlægning – i højere eller mindre grad. Men du skal ikke være bekymret. Vi starter i det små, og giver dig gradvist nye og sundere vaner, som implementeres i din hverdag, så omvæltningen ikke er for stor.

Realistiske mål for dit vægttab

Vi ønsker for alle vores klienter, at de opnår et succesfuldt vægttab og derfor sætter vi altid realistiske mål, som er mulige at overholde trods en travl hverdag.

Vi er bevidste om, at de færreste er i stand til at omlægge hele deres hverdag og bruge al deres tid og energi på kost og træning. Derfor udvikler vi altid et forløb, der er tilpasset dig, dit liv og din hverdag. På den måde sikrer vi, at ingen af vores klienter kører surt i forløbet og mister motivationen undervejs i deres vægttab.

Et skræddersyet forløb

Vi indleder ethvert forløb med en uddybende samtale, hvor individuelle mål, forventninger og behov klarificeres.

Med udgangspunkt i dig og din hverdag, udarbejder vi en skræddersyet kost- og træningsplan, som du sidenhen vil modtage på mail. Herefter vil der jævnligt forekomme opfølgende samtaler, hvor vi sikrer os, at du når dine delmål, fortsat er motiveret og kan få din hverdag til at hænge sammen. På baggrund af dette, kan vi løbende justere dit kost- og træningsforløb, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Vi har grundig erfaring med at udvikle forskellige typer vægttabskostplaner og vi kan derfor være behjælpelige uanset, hvad dit personlige mål er. Vi kan både hjælpe dig, der ønsker en kostplan målrettet et vægttab på 5 kg, og dig, der ønsker et større vægttab. Vi udvikler også træningsprogrammer og vægttabsforløb, der henvender sig til kvinder – særligt i forbindelse med vægttab efter fødsel.

Kontakt os

Vi ved, at vi kan hjælpe dig med at opnå et varigt vægttab, men hvis du ønsker at vide mere om vores skræddersyede forløb inden, at du tilmelder dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ved at udfylde vores kontaktformular, skriver du dig op til en uforpligtende samtale med en af vores vejledere. Herefter ringer vi dig op, så du har mulighed for at få et lille indblik i vores filosofi og metoder – du kan således på baggrund af et kvalificeret grundlag beslutte om et samarbejde med Body Treatment er den rigtige løsning for dig.

Ring 71 99 54 53,

Send os en mail på info@bodytreatment.dk,

Skriv via vores kontaktformular, hvor vi ringer dig op, når du har tid.

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift