Teknologien brager derud i denne tid og hvorfor ikke bruge det online medie til, at opnå en sundere livsstil? Om det er et vægttab eller en sundere hverdag, som du ønsker, så er der mange fordele ved at bruge det online medie. I dette blogindlæg vil vi kort beskrive vores tilgang og hvorfor det kunne være det rette valg for dig.

online sundhed

Teknologien gør os uafhængige på mange punkter i dag og hvor skulle din personlige vejleder eller dit kost- og træningsprogram ikke også være bygget op om denne uafhængighed?

Hos os er vores kost- og træningsforløb bygget op på det online medie. Det gør dig uafhængig af tid og sted. Det betyder, at forløbet kan skræddersys din hverdag, så det passer ind i din hverdag og ikke mindst tid!

Står du med en pakket hverdag? Børn og leverpostejsmadder op om ørerne og ønsker du en sundere hverdag, livsstil, vægttab? Så kunne et online forløb være noget for dig.

Teknologien giver dig mulighed for, at tjekke ind og ud når det passer ind i din hverdag. Dvs. støtten og kost- og træningsprogrammet er kun et klik væk, når du har tid.

Fordelene er altså uafhængighed af tid og sted, du behøver ikke rykke dig fra din bopæl, selvom vores personlige vejleder sidder i København. Forløbet skræddersys dig og passer til din hverdag både kost og træning. Derudover er støtten kun et klik eller opkald væk dvs. støtten og din personlige vejleder kan støtte dig efter dine behov, som i aftaler sammen.

Tænker du, at det her kunne være noget for dig? Så læs mere på https://bodytreatment.dk/

Det lyder meget godt med denne uafhængighed, men overvej lige om du er typen eller om du har et behov for at der står en person fysisk overfor dig. Det kan selvfølgelige også tages højde for ved at du laver fysiske aftaler med træningsmakker eller lignende, men det kræver lidt af dig. Du skal være hjertelig velkommen til at læse mere om vores forløb eller kontakte os og høre mere.

Få vores e-bog

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×