Online kostvejledning

Online kostvejledning gør det nemt at leve sundt

Har du et brændende ønske om at tabe dig, opbygge muskelmasse eller etablere en sundere livsstil? Har du svært ved at lave om på dine madvaner? Og har du næsten helt opgivet at holde styr på alle de forskellige myter og “gode råd” om kost? Så kan vi hjælpe dig.Hos BodyTreatment har vi efterhånden hjulpet mange på ret kurs mod en sundere livsstil.
Vi tilbyder online kostvejledning, der virker. Og vælger du et forløb hos os, får du tilknyttet en personlig sundhedscoach, som via telefon og mail guider dig og motiverer dig hele vejen. Sammen sørger vi for, at du får de redskaber, du skal bruge, for at realisere din drøm om en livsstilsændring.

 

Online kostvejledning med udgangspunkt i dig og din hverdag

Du kan opnå positive resultater ved at justere bare lidt på dine eksisterende madvaner. Vi arbejder ud fra det princip, at et varigt vægttab begynder med en realistisk målsætning. Nej, du skal ikke leve af icebergsalat og kildevand, mens du træner fem gange om ugen. Du skal spise på en måde, der passer til din hverdag, og hjælper dig med at bevare motivationen, indtil du kommer i mål
For at sikre, at du opnår succes, udarbejder vi et realistisk forløb målrettet personligt til dit liv og din hverdag. Derfor er første skridt i et samarbejde med os altid en grundig konsultation, hvor vi får indblik i din livssituation og sammen får styr på dine mål og forventninger. Først derefter skræddersyr vi dit program, så det passer til alt fra din døgnrytme og dit budget til, hvor lang tid du gider at bruge i køkkenet.

 

Hvad får du ud af forløbet?

Med online kostvejledning lærer du, hvordan et sundt og nærende måltid sammensættes. Du får også hjælp til at strukturere, hvor meget du spiser.
Hvert måltid er sammensat sådan, at du får de rette mængder af næringsstoffer, kulhydrater, protein og fedt. Følger du kostplanen, vil du i løbet af kort tid både kunne mærke positive forandringer på krop og sind.

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×