Nytårsforsæt 2017?

this-is-the-beginnning-of-anything-you-want

 

2017 står lige for døren, og mange begynder så småt at resonere over året som snart er omme. Hvilket år blev 2016 og hvilket året skal 2017 blive?

 

Kliche, som det end måtte lyde, så begyndelse af et nyt år et godt tidspunkt til at sætte nye målsætninger og gøre drømme til virkelighed. Derfor synes jeg, at det er godt at gøre status på tilværelsen og virkelig bruge tid at på at skrive ned, hvad 2017 skal byde på. Og her mener jeg ikke blot at starte slankekur i januar, men mere konkrete og specifikke mål, som er realistiske i forhold til dit liv. Jeg siger ikke, at du ikke har have et ønske om at tabe 10 kg – for det er netop et meget specifikt mål. Men det kan også være i retningen af at løbe 10 km, eller tage på ferie to gange i løbet af 2017, prøve en ny træningsform, lave vegetarisk mad to gange om ugen og lignende.

 

Et forhindringsløb for alle!

Og i den forbindelse vil jeg lige tippe om noget, jeg faktisk selv har sat som en mål for 2017. Jeg skal deltage i mit første OCR i 2017. ORC står for Obstacle Course Race og er et militært inspireret forhindringsløb. De seneste par år er det blevet utrolig populær, og deltagelsen til disse løb stiger for hvert år i Danmark. Alle kan være med til disse løb. OCR giver perfekt variation af udfordring af kondition, udholdenhed og styrke. Det er ikke et løb, hvor du bare slår hjernen fra og løber. Du er hele tiden nødt til at fokusere på næste forhindring, disponere dine ressourcer og klare forhindringer effektivt som muligt, for at spare på kræfterne. Altså et perfekt løb for mig.

 

Jeg har hørt, at som nybegynder er det bedst at starte med Nordic Race, da dette løb er for ALLE. Jeg glæder mig til at prøve kræfter noget fuldstændig nyt for mig, udfordre mig selv, og virkelig komme ud af min comfortzone.

 

SKAL DU MED? Jeg håber, at vi ses derude i det nye år.

Få vores e-bog

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×