Få salater med masser af smag på Smag

12728657_1105700442803503_1679873334_n

Billede lånt af @cholmegaard på Instagram

Jeg synes, det er ved at være længe siden, at jeg har givet jer en take-away anbefaling. Så her har I en mere i rækken.

 

Smag! Smag er et lille sted, der findes i Torvehallerne, på Nørrebro og Østerbro, hvor man kan blande sin egen salat eller sandwiches. Hvis I læste Wedofood-anbefalingen, kan I måske huske, at det også er en salatbar, hvor man selv vælger ingredienserne til ens salat. På Smag er det en smule anderledes. Her kan du blande 3-4 færdiglavede salater og 2 toppings. Måske du får en bedre idé af det, ved at se billederne.

 

Billeder er lånt af @smagnudk og @charlotte_christensen_ på Instagram

 

 

Det er top-lækre salater, og de varierer efter sæson, som jeg virkelig er glad for! Det er bedre for vores miljø at spise sæsonbetonet og så smager frugt og grønt generelt bare bedre, når du spiser dem i deres sæson. Her er de ikke kunstigt opdrættet, men følger deres egen naturlige cyklus. WIN!

 

Så hvis du befinder dig nær Torvehallerne, Nørrebro eller Østerbro i løbet af efterårsferien eller bare i weekenderne, er Smag klart et besøg værd.

 

TIP! Torvehallerne er super hyggelige at gå rundt og ose i. Der er fyldt med delikatesser og specialbutikker, som alle har noget helt særlig og specielt at tilbyde. Dertil er der også mange andre spisesteder, hvor du måske finder inspiration til at spise næste gang.

 

Velbekommen!

/Kathrine

Få vores e-bog

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×