Motivation? Hvad er det for en størrelse? Vi drives alle af forskellige faktorer, som gør, at vi enten bryder vaner eller ikke bliver motiveret. Men hvordan finder du så frem til, hvad der motiverer dig? Det giver vi et bud på i dette blogindlæg.

Motivation?

Motivation betyder, at flytte sig og når vi ikke føler os motiveret, så kan det mærkes på vores adfærd. Det kan både præge os i en negativ og postiv retning, at være motiveret. Det kommer helt an på hvad det betyder for dig, at være flytte sig. Har motivation en positiv klang hos dig og er det vigtigt for dig, at flytte sig? Eller har du det egentlig rigtig godt, der hvor du er og behøver du ikke flytte dig? Det er altså meget personlig defineret og samtidig handler det om hvad du tillægger ordet motivation.

Har du tænkt over hvad der motiverer dig?

Ved du hvad der motiverer dig? Det er muligvis lettere at svare på, hvis du spørger hvad der ikke motiverer dig. Tager vi motivation i forhold til et vægttab, som et eksempel. Er det dine følelser omkring vægttabet, som motiverer dig?, hvad handler vægttabet om – nydelse eller smerte? Mange mennesker forbinder et vægttab med nydelse i den sidste ende, men vejen dertil er forbundet med smerte og restriktioner og det kan fjerne motivationen. Ønsker du frihed? Mange mennesker har måske umiddelbart et ønske om, at nogen bare ville give dem en kostplan og fortælle dem, præcis hvad de skal gøre – og det virker måske også i en periode, men det er ikke holdbart i længden. Mange taber sig måske nogle kilo, men så snart de er ude af programmet, falder de hurtigt tilbage i gamle uhensigtsmæssige vaner igen… måske endda endnu mere end før, fordi alle de ydre regler og dikteringer tager dem endnu længere væk fra at lytte til sig selv og sine egne behov.

Så hvad motiverer dig? Der er rigtig mange mennesker som ikke er klar over, hvad der motiverer dem.

3 trin til at finde din motivation

1. Fokusér på de følelser, du ønsker dig med en livsstilsændring
2. Få mere nydelse ind i processen
3. Drop de dikterende livsstilsændring – få det til at passe til dig

Finder du ud af, at du har brug for støtte i processen og at vores online tilbud passer til dig. Så er du altid velkommen til at kontakte os

Kontakt

 

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×