KYLLINGESALAT 

4 pers.

SPRØDE BLOMKÅLSBUKETTER

Skær ca. ¼ blomkål ud i små buketter og vend det i olie, salt og peber. Fordel blomkålen på en bageplade og sæt det i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller til det gylden og sprødt.

SALAT

  • 2 store håndfulde spinat
  • 2 – 3 kartofler
  • 1 dl edamamebønner
  • ½ granatæble
  • 2 gulerødder
  • 1 avocado
  • 500 g. kylling
  • 10 mandler
  • 1 pakke mozzarella
  • 1 dl majs
  • ¼ agurk

Mens blomkålen er i ovnen, koges kartofler og kyllingen steges. Begge dele skæres herefter i tern og alt det resterende til salaten ordnes og skæres så det til sidst er klar til at blive blandet sammen.

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×