Kostplaner

Har du oplevet, at falde tilbage efter en diæt, og pludselig er de tabte kilo hoppet på igen?

Så er du ikke den eneste. Rigtig mange mennesker finder kosten svær at overskue, og ikke efter lang tid, så falder de igen tilbage i den samme gamle rille af dårlige vaner.

Rigtig mange har forsøgt sig med forskellige diæts. Det går fint igennem diæten, men så snart den er slut, så går de tilbage i de gamle vaner igen, og de tabte kilo kommer tilbage med fart på. Oftest er årsagen til dette, at de ikke finder en balance med deres kost. Dette er hverken holdbart eller sundt for din krop, så derfor har vi hos Body Treatment har en helt anden mission med vores kunder. Vi vil hellere se dig få succes.

For at vores kunder får succes med deres kostplaner, så har vi valgt ikke, at give dig den nemme løsning. Vi vil i stedet have dig til, at lave en livstilsændring.

En livstilsændring handler helt basalt om, at du skal kigge på dine nuværende madvaner. Her skal du kigge på hver enkelt vane, og derefter skridt for skridt lave dem om. Vælger du at lade os hjælpe dig, så tager vi først og fremmest udgangspunkt i din nuværende kost. Vi kigger på alle dine usunde vaner samt de råvarer, som du gerne vil have med i din kostplan. Har du allergier eller andre ting, som vi skal være opmærksomme på, så tager vi naturligvis højde for det.

Hos Body Treatment hjælper vi dig hele vejen. Er du klar til at tage dine madvaner op til revurdering, så kontakt os i dag, så finder vi en god løsning til dig.

Kom igang nu

quote

“Kostprogrammet er lige til og nemt at følge og man går ikke sulten i seng. Samtidig er den realistisk med plads til lidt sjov og ballade.”

Lisa

 

Sådan opbygges din kostplan

– Kostplanen bliver bygget op efter dine behov – Du skal ikke lede efter specielle ingredienser. Alt kan købes i dit supermarked – Et madbudget, som du kan forholde dig til – Ingen dyre piller eller kosttilskud

Hvad skal jeg være opmærksom på?

– At være klar til, at ændre dine dårlige vaner som  – At tilføje nye og sunde ting til din kostplan – At du vil det 100 % .

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×