Kostplan

En fornuftig kostplan udgør fundamentet i en sund livsstil

Uanset om du vil tabe dig, opbygge muskler eller leve sundere, giver en god kostplan dig synlige resultater. Mange oplever dog, at det kan være vanskeligt at navigere rundt i de modstridende kostmyter, der konstant bliver proklameret i forskellige livsstilsmagasiner- og blogge. For hvad er det lige præcist, du gerne må indtage med god samvittighed? Og hvad er faldgruberne, som du bør styre udenom?
Hvis du ligesom mange andre er i tvivl om dette, så kan du med fordel benytte dig af vores faglige rådgivning. Vores professionelle vejledere kan i fællesskab med dig udarbejde en kostplan, der virker, og dermed sikrer dig de resultater, du drømmer om. Vi har grundig erfaring med at udvikle alt lige fra kostplaner målrettet et sundt vægttab til kostplaner, der hjælper dig med at opbygge muskelmasse.

 

Få en skræddersyet kostplan

For at sikre, at vi udarbejder den rette kostplan, der passer til dig, så indleder vi samarbejdet med en uddybende samtale. Vi får i den forbindelse mulighed for at få et bedre indtryk af dig og din hverdag, og vi kan drøfte dine mål og forventninger til forløbet. Med udgangspunkt i denne indsigt udarbejdes en skræddersyet kostplan, som imødekommer dine ønsker.
Din tilsendte kostplan er udarbejdet efter, hvorvidt du ønsker at tabe dig, tage på i vægt eller holde vægten. Kostplanen hjælper dig med at strukturere dit indtag af mad og du lærer, hvordan et sundt og nærende måltid sammensættes. Vores kostplan skema sikrer, at den rette mængde næringsstoffer, kulhydrater, protein og fedt er repræsenteret i hvert måltid, da dette hjælper dig med at opnå de ønskede resultater.

 

En kostplan, der nemt kan integreres i din hverdag

Når vi udvikler vores kostplaner tager vi hensyn til allergener og budgetter, og vi sikrer, at måltiderne er tilpasset din travle hverdag og dine evner i køkkenet. Derudover kan alle fødevarer, der fremgår i kostplanen, købes i dit lokale lavprissupermarked.
Du skal således ikke investere i dyre og specielle fødevarer og kosttilskud, når du vælger at få udarbejdet en kostplan hos os.

Vi er af den overbevisning, at dette er med til at sikre vores klienters succes, da vores kostplan således nemt kan integreres i en, hvilken som helst husholdning.

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×