Kostfilosofi

Få vores e-bog

Kostfilosofi

Når man vil ændre sine kostvaner, kan det tage lang tid og hårdt arbejde. Vaner defineres nemlig som faste handlingsmønstre, som vi hverken tænker over eller tager stilling til. At skulle bryde sådanne mønstre, som lægger dyb forankret i os, kræver umådelig en god portion arbejde og indsats. Heldigvis har vi redskaberne til dig, så vejen til dit vægttab, sundere kostmønster og vaner bliver så enkel og overskuelig som mulig.

BodyTreatments kostfilosofi tager udgangspunkt i at du skal lære hvad sunde kostvaner er, og hvordan du implementere dem i din hverdag, hvor job og familie spiller en hovedrolle. Du lærer at kunne træffe de sunde valg i hverdagen og blive bevidst om hvad sunde valg er for dig. Du får skabt en forståelse for hvad en sund kost er og får selvindsigt i hvordan den tilpasses din hverdag. Din læring om sunde kostvaner og sundhed er en vigtig proces for os, for det sikrer, at du efter et forløb hos os kan stå på egne ben og tage ansvar for din sundhed.

 

Kostplan

Når du køber et forløb, får du tilsendt en kostplan, som er udarbejdet efter hvorvidt du ønsker at tabe dig, tage på i vægt eller holde vægten. En kostplan er et godt redskab til at strukturere dit indtag af mad, da den gør dig bevidst om hvor store mængder af mad, du skal indtage for at nå dit mål. Du bliver ligeledes bevidst om, hvordan et sundt og nærende måltid sammensættes, så du sikrer at få de forskellige næringstoffer, kulhydrater, protein og fedt repræsenteret. Vi anbefaler, at du følger din kostplan så godt som muligt, da du derved vil opnå de bedste resultater.

Din nye kostplan vil være meget fleksibel, og du vil selv have kontrol over, hvilken slags mad du indtager. Det betyder også, at resten af familien vil kunne spise det samme som dig, da din kostplan vil indeholde almindelige og mest gængse fødevare. Du skal blot være opmærksom på mængderne, du indtager. Derfor vil du også opleve, at kosten er tilpasset dig og din hverdag, så du ikke oplever store forandringer. Alle fødevarer du finder i din nye kostplan, vil du kunne købe i dit lokale lavprissupermarked. Vi beder dig ikke om at investere i dyre og specielle fødevarer og kosttilskud, og derfor vil det også være økonomisk muligt for dig at følge din nye kostplan.
Den tilsendte kostplan vil være inddelt i hovedmåltider og mellemmåltider, så du let og overskueligt kan se, hvordan dine måltider er sammensat.

 

Hovedmåltiderne er opdelt i 4 punkter (1. 2. 3. 4.), som hver indeholder hver deres fødevaregruppe (Protein, kulhydrater, frugt/grønt og fedt).

 

I sammensætningen af et måltid, skal der vælges fødevarer fra hver enkelt punkt. Fødevarerne er delt op i bogstaver (A. B. C. D. E…….), som udgør hvilke valgmuligheder, der er under det pågældende punkt. Når du sammensætter dit måltid, Du skal vælge en valgmulighed fra hvert punkt (1. 2. 3. 4.) og herefter en af punkternes muligheder (A. B. C. D. E…….).

 

Eksempel på sammensætning af frokost:
01.
A. 1,5 skive rugbrød

02.
B. 1 stort æg

03.
A. 350 g. Grønt

04.
B. 45 g. Avocado

Kom i gang med BodyTratment nu!

Se vores forløb

Kontakt BodyTreatment for
15 minutter uforpligtende vejledning

Kontakt