Kostfilosofi

<h2>Få vores e-bog</h2>
<div role=”form” class=”wpcf7″ id=”wpcf7-f4785-o1″ lang=”da-DK” dir=”ltr”>
<div class=”screen-reader-response”></div>
<form action=”/wp-admin/admin-ajax.php#wpcf7-f4785-o1″ method=”post” class=”wpcf7-form” novalidate=”novalidate”>
<div style=”display: none;”>
<input type=”hidden” name=”_wpcf7″ value=”4785″ />
<input type=”hidden” name=”_wpcf7_version” value=”4.9.1″ />
<input type=”hidden” name=”_wpcf7_locale” value=”da_DK” />
<input type=”hidden” name=”_wpcf7_unit_tag” value=”wpcf7-f4785-o1″ />
<input type=”hidden” name=”_wpcf7_container_post” value=”0″ />
</div>
<p><span class=”wpcf7-form-control-wrap your-name”><input type=”text” name=”your-name” value=”” size=”40″ class=”wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-validates-as-required” aria-required=”true” aria-invalid=”false” placeholder=”NAVN” /></span></p>
<p><span class=”wpcf7-form-control-wrap your-email”><input type=”email” name=”your-email” value=”” size=”40″ class=”wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-email wpcf7-validates-as-required wpcf7-validates-as-email” aria-required=”true” aria-invalid=”false” placeholder=”MAIL” /></span></p>
<p><!– MailChimp for WordPress v4.1.10 – https://mc4wp.com/ –><input type=”hidden” name=”_mc4wp_subscribe_contact-form-7″ value=”0″ /><span class=”mc4wp-checkbox mc4wp-checkbox-contact-form-7″><label><input type=”checkbox” name=”_mc4wp_subscribe_contact-form-7″ value=”1″ checked=”checked” /><span>Nyhedsbrev</span></label></span><!– / MailChimp for WordPress –></p>
<p class=”submit-field”><input type=”submit” value=”FÅ TILSENDT NU” class=”wpcf7-form-control wpcf7-submit” /></p>
<div class=”inv-recaptcha-holder”></div><div class=”wpcf7-response-output wpcf7-display-none”></div></form></div>

Kostfilosofi

Vi tror på, at man kommer længst ved at ændre små ting i hverdagen. Det kræver tid at ændre sine kostvaner, men det behøver ikke at føles overvældende. Sammen med dig lægger vi en plan, der gør det enkelt og overskueligt for dig at fokusere på dine delmål og fejre succeserne hen ad vejen. BodyTreatment er for dig, der tror på langsigtede resultater ved hjælp af sunde og ukomplicerede valg. For dig der vil leve livet, men også vil passe godt på dig selv.

Sammen bryder vi vanens magt

Vaner er faste handlemønstre, som vi hverken tænker over eller tager stilling til. De ligger dybt forankret i os, og derfor har de fleste mennesker brug for en hjælpende hånd, når vaner skal forandres. Heldigvis har vi hos BodyTreatment redskaberne, der gør din vej til nye kostmønstre enkel og overskuelig.

Kost er en hel videnskab. Vores kostfilosofi er solidt funderet i faglig viden, og vi læser grundigt op på de nyeste tendenser, så du ikke behøver at bruge tid på den slags. Men vi står selvfølgelig altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vores sundhedskonsulenter har allerede hjulpet mange i gang med nye og sundere vaner.

Din kostplan

Når du begynder på dit forløb hos BodyTreatment, udvikler vi en kostplan specielt til dig, baseret på en grundig snak om netop dine præferencer, vaner og mål. Vil du helst være fri for broccoli? Intet problem. Foretrækker du at handle i Netto? Det kan du sag-tens. Vi bygger vores kostplaner på videnskab og erfaring – så hos os bliver du ikke sendt i byen efter kostbare kosttilskud eller fancy frøblandinger. Vi følger selvfølgelig med i de seneste fødevaretrends, men det er ikke hos os, du kan vælge banan-vaniljeiskuren eller finde den nyeste opskrift på biodynamisk blåbærmos med skum af chiafrø. Til gengæld kan du trygt regne med, at hver eneste af vores anbefalinger virker.

Vi tør godt love dig, at du opnår resultater, hvis du følger din kostplan. Du bliver også bevidst om, hvad sunde vaner betyder for netop dig, og du bliver vant til at træffe de sunde valg i hverdagen. En kostplan er et godt redskab til at strukturere dit indtag af mad, da den gør dig bevidst om, hvor store mængder af mad du skal indtage for at nå dit mål. Du bliver også bevidst om, hvordan et sundt og nærende måltid sammensættes, så du får de nødvendige næringsstoffer, kulhydrater, protein og fedt.

Vi sørger for, at din kostplan er fleksibel og består af fødevarer, som du kan købe i et-hvert lavprissupermarked. Og fordi maden i kostplanen består af almindelige råvarer og er tilpasset din smag, kan resten af familien sagtens spise det samme som dig. Også uden at det bliver dyrere at købe ind til ugen.

 

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift