[threecol_one]

Hej!

Jeg hedder Isa, er 25 år gammel og er født og opvokset i København. Jeg har netop færdiggjort min bachelor, og kan nu kalde mig Professions Bachelor i Ernæring og Sundhed.
Til hverdag holder jeg af at løfte tunge vægte, være kreativ i mit køkken, spise dejlig mad og opholde mig i naturen. Derudover elsker jeg at rejse, og tog gerne på ski eller befandt mig sydpå største delen af året.
Jeg er vild med at udfordre mig selv, og er stort set altid åben for at opleve og afprøve nye ting.

Jeg er meget engageret i økologi samt klima- og miljø temaer, og finder det interessant at følge debatter og nyeste forskning på disse områder. Særligt den del som påvirker os mennesker og vores biologi.

Via min uddannelse har jeg opnået stor viden og forståelse for ernæring og fysiologi, og har særligt igennem egen udøvelse og interesse erfaret, hvor individuel sundhed, kost og motion er og dermed også hvilke faktorer der er med til at påvirke en persons motivation.

Jeg har afprøvet et hav af diæter på egen krop af ren og skær nysgerrighed, som har gjort det klart for mig, at der er mange aspekter, fysiske såvel som psykiske, at tage hensyn til fx i forbindelse med et vægttab – i hvert fald hvis det skal være et sundt et af slagsen og ikke blot et midlertidigt vægttab.
[/threecol_one] [threecol_one]

 

Livsglæde og balance er for mig synonym med sundhed, og jeg tror på, at en nærende kost, gode vitaminer, daglig motion, et minimum af usund stress, smil samt en god portion taknemmelighed over blot at være, kan være en del af løsningen i forebyggelsen af alverdens sygdomme og ubalancer. Det kedelige for nogle kan måske være, at der ikke er nogle smutveje til livsglæde, velvære og balance. Jeg tror, at man med gode rutiner og en god portion vedholdenhed opnår resultater, som har positive effekter på krop, sjæl og sind.
Som i mange situationer her i livet handler det om at vælge, og i det her tilfælde at vælge os selv til. Slet og ret fordi vi er det værd.

Jeg kommer til at blogge her på siden et par gange om måneden, hvor jeg vil fortælle om mine erfaringer inden for kost og motion, samt lidt om hvad der virker for mig i min dagligdag. Mit håb er, at være med til at inspirere andre, da min egen erfaring har vist mig, at en relativ overkommelig indsats giver mig overskud og energi, og har en positiv effekt på hele mit liv. Det ønsker jeg naturligvis at alle må opleve på et tidspunkt i deres liv.

 

De bedste hilsner og på gensyn,

Isa Lilljae Jul

 

[/threecol_one] [threecol_one_last]

12784231_10153374322796845_1622416739_n[/threecol_one_last]

 

 

 

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift