Hvilket forløb skal jeg vælge?

Hvilket forløb skal jeg vælge? 8, 12 eller 16 uger?

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning om, hvilket af vores forløb du skal vælge. Vi giver dig her vores anbefalinger til hvilket forløb, der vil være det rigtige til dig.

 

Vi arbejder ud fra det princip om, at du i gennemsnit kan tabe dig 0,5 kg/uge. Derfor ser vores anbefalinger, set i forhold til vægttab, således ud:

8 uger:           4-5 kg

12 uger:         6-7 kg

16 uger:         8-10 kg

 

Alt efter hvor stort et vægttab du går efter, kan du ud fra ovenstående få en idé om, hvor meget du kan tabe dig i løbet af forløbene.

 

Der er naturligvis andre parametre, som skal med i overvejelserne, hvis du vil have det fulde udbytte af et af vores forløb.

 

Nuværende træningsaktivitet

Hvis du inden forløbets start aldrig, eller det er mange år siden, har lavet fysisk aktivitet, anbefaler vi, at du vælger enten 12 ugers eller 16 ugers forløb. Årsagen er, at det kan tage lidt længere tid at få implementeret træningen i ens hverdag, og få et godt og sundt forhold til træning, hvis man aldrig har lavet fysisk aktivitet. Vi ønsker at se, at du kan holde træningsmængden, også når du er færdig med et forløb hos os.

 

Generelt

Hvis du ønsker en større ændring af din nuværende livstil, anbefaler vi ligeledes enten 12 ugers eller 16 ugers forløb. Dette skyldes, at ændringerne særligt beror på vaner, som ikke kan ændres natten over. Det tager nogen tid at ændre nuværende vaner til nye, og kan derudover tage lidt tid før man kan se resultaterne af ens arbejde.

 

Vi håber, at denne redegørelse gør det nemmere for dig at vælge det helt rigtige forløb. Hvis du stadig er i tvivl er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

 

Ikke-navngivet-5                                                              Ikke-navngivet-4