Har du modet til at stille dig uden for hamsterhjulet og genoverveje hvorfor du er endt derinde? Føler du også tit, at du løber hurtigere end du egentlig burde og at du ikke har tid til at prioritere din egen sundhed? Så prøv lige at stop op og læs det her blog indlæg når du har mere end 5 min.

Find en sund balance i dit liv

De fleste går og tror at de har tid til kærlighed, sundhed, fritid, familie og karriere og jeg kan blive ved. Det har du nok også så længe, at du gider løbe med 110 i timen. Men det er de færreste, som kan holde til det – bare se på alle dem med stress og andre af nutidens hamsterhjul sygdomme. Tid er kostbart idag og når det handler om sundhed er det en prioritering – at afsætte lidt tid til egen sundhed. Sundhed behøver ikke at være hårdt udholdende fysisk aktivitet. Det kan lige så godt være mental afslappelse. Alt efter hvor du er i dit liv, så har du forskellige behov og prioriteringer og det er kun dig og din krop, som ved hvad du har behov for.

Hvad er vigtigt for dig og eksisterer det overhovedet i dit liv lige nu?

Tid er en mærkelig størrelse, så tag dig den tid til at sætte dig ned og tænk igennem hvad som er vigtigt for dig. Brug gerne 20 min hver uge på at reflektere. Er det en slankekur? At føle overskud i hverdagen? At løbe et marathon eller noget helt tredje? Når du så er kommet frem til hvad, som er vigtigt for dig, så begynd at prioritere det! Det handler ikke om at du skal tage dig mere sammen – nej det handler om at din hverdag er blevet for presset og har behov for en ny prioritering, der skaber plads til dig som menneske.

FEM GODE RÅD SÅDAN FÅR DU MERE SUNDHED I HVERDAGEN

 1. Træf aktive valg og overskuelige valg.
 2. Vær tilstede der, hvor du er.
 3. Læg en strategi og følg op på den.
 4. Vær bevidst om, hvad der er vigtigst for dig.
 5. Begynd hver uge med at bruge 20 minutter på at reflektere.
Hent vores E-bog Her

  Nysgerrig på at vide mere?

  Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

  vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

  [mc4wp_checkbox]

  Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift