Til 4-5 personer
Ingredienser:
- 1 squash
- 5 mellemstore gulerødder
- 1 løg
- 7 frosne spinatkugler (svarer til ca. 7 håndfulde frisk spinat, som også kan bruges)
- 2 spsk. olivenolie
- 500 ml tomatsovs
- 1 grøntsagsbouillon
- 1 rød peber
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber
- Evt. 1 tsk. chilipulver
- Lasagneplader (fuldkorn)
- 500 ml bechamelsovs (Hytteost kan også bruges)
- 1 håndfuld mozzarellaost eller anden ost til at smelte på toppen af lasagnen
Sådan gør du:
Riv squash og gulerødder på et rivejern, skær peberfrugten i små stykker. Snit løget fint og pres hvidløget. Varm olien i en gryde, svits løg og hvidløg. Tilsæt squash, gulerødder, spinat og peberfrugt. Tilsæt 1 dl. Vand (2. dl. Hvis der bruges hytteost) når spinaten er optøet/svundet ind. Grøntsagsbouillonen opløses i blandingen og tomatsovsen tilsættes. Det hele smages til med salt og peber, tilsæt evt. 1 tsk. Chilipulver. Byg lasagnen i et fad hvor du skiftevis tilfører lasagneplader, grøntsagssovs og bechamelsovs. Slut af med et lag af bechamelsovs og mozzarellaost. bag lasagnen midt i ovnen, på 170 grader (varmluft) i 35 – 40 min. Lad den køle ca. 10 min. inden den serveres
Seneste kommentarer