Til 4-5 personer 

 

Ingredienser:  

  • 1 squash  
  • 5 mellemstore gulerødder 
  • 1 løg 
  • 7 frosne spinatkugler (svarer til ca. 7 håndfulde frisk spinat, som også kan bruges) 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • 500 ml tomatsovs 
  • 1 grøntsagsbouillon 
  • 1 rød peber 
  • 2 fed hvidløg 
  • Salt og peber 
  • Evt. 1 tsk. chilipulver 
  • Lasagneplader (fuldkorn) 
  • 500 ml bechamelsovs (Hytteost kan også bruges) 
  • 1 håndfuld mozzarellaost eller anden ost til at smelte på toppen af lasagnen   

 

Sådan gør du: 

Riv squash og gulerødder på et rivejern, skær peberfrugten i små stykker. Snit løget fint og pres hvidløget. Varm olien i en gryde, svits løg og hvidløg. Tilsæt squash, gulerødder, spinat og peberfrugt. Tilsæt 1 dl. Vand (2. dl. Hvis der bruges hytteost) når spinaten er optøet/svundet ind. Grøntsagsbouillonen opløses i blandingen og tomatsovsen tilsættes. Det hele smages til med salt og peber, tilsæt evt. 1 tsk. Chilipulver. Byg lasagnen i et fad hvor du skiftevis tilfører lasagneplader, grøntsagssovs og bechamelsovs. Slut af med et lag af bechamelsovs og mozzarellaost. bag lasagnen midt i ovnen, på 170 grader (varmluft) i 35 – 40 min. Lad den køle ca. 10 min. inden den serveres

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×