Opskrift

Til 4 personer 

Ingredienser: 

  • 4 peberfrugter 
  • 450 g hakket oksekød (hakket kyllingekød eller svinekød kan også bruges) 
  • 2 tsk. Paprika 
  • 1 tsk. Spidskommen  
  • 3 tsk. salt 
  • 2 tsk. Peber 
  • 2 æg 
  • 3 spsk. Hytteost 
  • 1 løg 
  • ost (evt. mozzarella) 
  • Evt. 1 dl ris 

 

Sådan gør du: 

Skær toppen af peberfrugterne og fjern alle kernerne. Bland kødet, æggene, hytteosten, salt, peber, paprika og spidskommen i en skål. Skær løget fint og kom dette i skålen og mix det med kødblandingen. Put kødblandingen i de fire peberfrugter. Top peberfrugterne med lidt ost så det kan smelte på toppen. Bag peberfrugterne ved 200 grader i 35-45 min. 

Du kan evt. Koge lidt ris som tilbehør, men peberfrugterne kan også sagtens spises uden og smager fantastisk.  

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×