Er du også faret vildt i sundheds- og træningsjunglen fancy udtryk og betegnelser? Bliver du helt forvirret, frustreret og ender med slet ikke at tilmelde dig eller købe fejlkøb på fejlkøb? Så læs med her.

Det er blevet hipt at kalde sine hold og træningsøvelser alle mulige fancy ting og i bund og grund er det ofte et helt almindeligt styrketræningshold, dog bare peppet op 😉 Et eksempel fra mit eget liv var her forleden –  Jeg skulle tilmelde mig et yoga hold. Det tog mig en uge, at finde ud af hvilket hold og jeg er ellers erfaren på det her område – også alligevel ikke. Jeg har været på barsel i godt 7 måneder nu og lidt væk fra det virkelige liv. På den “korte” tid, som jeg har været væk fra den her trænings- og sundhedsverden er der kommet nye fancy yoga/træningshold til og det hold som jeg normal gik på Hatha yoga er blevet til relax yoga uden at de nævner Hatha yoga overhovedet eller at det er konverteret.

Det er bare et eksempel ud af mange, så jeg forstår godt at det kan være frustrerende og forvirrende at skulle tabe sig eller starte træning op. For udover at du har en mental stor udfordring i selve vægttabet eller ændring af livsstil, så kæmper du også imod din uvidenhed om fagudtryk som ikke en gang findes i en ordbog og til tider har selvest google heller ikke en forklaring.

Vi er fuldt opmærksomme på denne jungle hos Bodytreatment og hos os får du et trænings- og kostprogram, som du kan forstå og god kyndig vejledning af vores jydske træningscoach Troels, som online og via telefonen vil motivere dig og tage dig i hånden så du ikke falder ned i junglen.

Du kan læse meget mere om vores tilbud her på siden

Forløb & priser

 

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift