Måske er det bare mig, men jeg føler, at uanset hvor jeg kigger hen, så bliver jeg bombaderet med hvad jeg som menneske kunne, skulle, burde gøre for, at blive (og leve!) så sundt som muligt. Måske har du oplevet det samme?

Hvad enten det er når jeg er ude og handle, hvor overskift efter overskift fra aviser og magasiner springer mig i øjnene, mens jeg pænt står i køen og venter på at betale mine varer, eller når jeg åbner Facebook og ser opslag efter opslag, med billeder af fitnessmodeller og ”motiverende” citater. Eller venner og bekendte der tagger sig ind i fitness centre eller løber en tur og glædeligt fremviser deres rute.

Jeg kan godt forstå, hvorfor det for mange kan være svært, at finde ud af hvad der er sandt og falsk, når det kommer til sundhed! Foruden at sundhed i sig selv, er et vidt begreb, så kommer der hele tiden nye ”smarte forslag” til hvordan du kan booste din sundhed, spise efter din kropsform, sove et bestemt antal timer, ikke spise alle ugens dage, kun spise suppe, træne 10 minutter om dagen og så videre og så videre…

Men hvem er jeg og hvad ved jeg overhovedet om sundhed?
Mit navn er Rikke og til sommer 2016, er jeg uddannet Professionsbachelor i Ernæring og sundhed. Jeg har fået æren af, at formidle sundhed til dig via Body Treatments sociale medier. På bloggen vil du kunne læse om sundhed i et bredt perspektiv. Her kommer ingen hurtige fif eller fiduser. Kun faglig viden formidlet så alle forstår det. Du vil også kunne møde mig på Body Treatments Facebookside, hvor jeg vil poste korte og konkrete informationer om kost og fysisk aktivitet. Sidst, men ikke mindst, vil du kunne finde mig på Body Treatments instagram, hvor jeg giver dig et mere personligt indblik i min hverdag og i mit forsøg på at skabe og opretholde en sundere livsstil for mig og min familie.

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift