De der nytårsforsætter…

Nytårsforsætter 2017

Så skriver vi snart 1. maj, og vi er dermed godt på vej mod at have nået halvvejs i 2017. Er jeg den eneste der synes, at tiden flyver af sted? Når jeg sidder her og er bevidst om, hvor hurtig tiden går, får jeg lyst til at standse tiden og nyde nuet. For hvor tit er det egentlig lige, at vi gør det? Sådan tager en dyb indånding, kigger os omkring og ser, mærker og observerer vores omgivelser. Jeg gør det alt for sjældent. Men det vil jeg bestemt forsøge at være mere opmærksom på nu.

 

Men som overskriften antyder, så er der jo noget med de der nytårsforsætter. For jeg skrev i dette indlæg, at en måde at gøre noget ved de enige nytårsforsætter, som vi alle jo sætter os, var at skrive dem ned, og gøre dem helt specifikke. Og nu er det vidst på tide at gøre midtvejsstatus, og vurdere om de stadig er gældende, om de skal revideres, eller om der faktisk er kommet nye til. For det kan der jo sagtens. Godt nok er et nyt år en perfekt start til at sætte sig mål og lave planer for fremtiden, men det skal slet ikke begrænse dig i at favne nye udfordringer og mål.

 

Så brug lige lidt tid på at resonere over årets første 4 måneder. Hvordan er det gået i forhold til de målsætninger, du satte op for dig selv? Hvad har lykkedes? Hvad har været svært? Skal dine planer ændres en smule eller skal du tilføje nye målsætninger?

 

Som jeg skrev i indlægget, så havde jeg et personligt mål om at deltage i et OCR løb. Og i weekenden blev dette mål indfriet, da jeg løb Nordic Race. OG lad mig bare lige sige, at det var en kæmpe oplevelse. Aldrig har jeg været presset på min psyke, som jeg var. Jeg skulle i vandet tre gange, og på anden turen, blev jeg nedkølet så meget, at jeg aldrig fik, noget der ligner, varmen. Det satte min fysik og psyke på prøve. Jeg er i rimelig god form, men den forsvandt næsten helt på grund af kulden. Men at komme i mål og vide at jeg gennemførte på trods af det, vil jeg aldrig glemme. Om jeg skal prøve det igen, ved jeg ikke, men det var uden tvivl en oplevelse for livet.

 

Jeg sidder nu og mærker, hvordan det føles at have opnået et mål. Jeg er fyldt med opløftelse, troen på egne evner og stolthed. En følelse jeg ønsker, at du også oplever på egen krop. For det giver mig mod på meget mere, måske ikke lige et nyt ORC løb, men jeg tror på, at hvis jeg sætter mig et mål, så kan jeg opnår det. Hold nu op, det er en fed fornemmelse. Du kan meget mere, end du tror. Så giv dig selv en mulighed for at bevise, at du sagtens kan. Det ønsker jeg for dig!

 

Få vores e-bog

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×