Chili con carne med guacamole og salat

 

Til 4 personer 

Ingredienser: 

  • 2 spsk. Smagsneutral olie 
  • 500 g. Hakket oksekød 
  • 1 løg 
  • 1 dåse flået tomater 
  • 1 dåse kitneybønner i chilisovs 
  • 1 oksebouillon  
  • 1 spsk. Stødt chili (smages til alt efter hvor stærk retten ønskes) 
  • 1 tsk. Paprika  
  • Salt  
  • Peber 
  • 4 tomater 
  • 1/2 agurk 
  • 1/2 icebergsalat 
  • 3 modne avokadoer   
  • 1 fed hvidløg 

 

Sådan gør du: 

Hak løget fint og svits det, med olien, i en gryde, tilsæt kødet når løgene har fået lidt farve. Når kødet er gennemstegt tilsættes chili, paprika, flået tomater, bønner i chilisovs og oksebouillonen, smag til med salt og peber. Lad retten stå og simre mens salaten og guacamolen laves.  

Skær tomaterne, agurken og salaten ud og server til retten i stedet for ris.  

Mas avokadoerne med en gaffel eller blend dem i en blender, tilsæt salt, peber og hvidløg. Guacamolen er et perfekt alternativ til creme fraiche. 

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×