Chili con carne med guacamole og salat
Til 4 personer
Ingredienser:
- 2 spsk. Smagsneutral olie
- 500 g. Hakket oksekød
- 1 løg
- 1 dåse flået tomater
- 1 dåse kitneybønner i chilisovs
- 1 oksebouillon
- 1 spsk. Stødt chili (smages til alt efter hvor stærk retten ønskes)
- 1 tsk. Paprika
- Salt
- Peber
- 4 tomater
- 1/2 agurk
- 1/2 icebergsalat
- 3 modne avokadoer
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du:
Hak løget fint og svits det, med olien, i en gryde, tilsæt kødet når løgene har fået lidt farve. Når kødet er gennemstegt tilsættes chili, paprika, flået tomater, bønner i chilisovs og oksebouillonen, smag til med salt og peber. Lad retten stå og simre mens salaten og guacamolen laves.
Skær tomaterne, agurken og salaten ud og server til retten i stedet for ris.
Mas avokadoerne med en gaffel eller blend dem i en blender, tilsæt salt, peber og hvidløg. Guacamolen er et perfekt alternativ til creme fraiche.
Seneste kommentarer