3-4 personer 

Ingredienser: 

Bund:  

  • 1 blomkålshoved 
  • ca 80 gram parmesanost 
  • 1 æg der er pisket op 
  • 1 tsk salt 
  • 100 gram mandelmel 
  • oregano 

Evt. topping: 

  • tomatpure 
  • 2 stk mozzarella 
  • røget mørbrad (købt som pålæg) 
  • friske tomater 

 

Instruktion: 

 Skyl blomkålen, og kom den i en foodprocessor til det er hakket helt helt fint. Put i en skål og kom i mikrobølgeovn i 3-4 minutter (alt efter størrelse). But det hakkede blomkål i et viskestykke og pres al saften ud. Kom parmesanost, det oppiskede æg, saltet, mandelmel og oregano ved blomkålen og vend det rundt. Fordel dejen ud, enten som én stor pizza eller flere små. Put i ovn i ca 25 minutter ved 200 grader varmluft.  

Kom topping på af eget valg og kom i ovnen i endnu 10 minutter – og så er det klar til servering! 

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×