Bliv frivillig

Få vores e-bog

Frivillig hos “Din Livskvalitet”

Historier fra frivillige

kirstineKirstine

Kirstine læser til professionsbachelor i sundhed og ernæring. Kirstine har selv stået i den situation, hvor hun skulle flytte fra en landsdel til en anden og finde et helt nyt netværk og liv og skabe nye sociale relationer. Grunden til at hun er frivillig hos “Din Livskvalitet” er derfor også for at hjælpe andre med sociale tilbud, samt fordi hun elsker at lave mad og eksperimentere i et køkken. Hun ved hvor vigtig en faktor kosten er på den fysiske såvel på den mentale sundhed. Derfor vil hun rigtig gerne dele sine erfaringer og sin madglæde med andre.

 

 

 

Christina Christina

Christina har i en tidlig alder stiftet erfaring med at blive svigtet. Christina bidrager derfor med stor omsorg og viden til “Din Livskvalitet”. Du vil altid føle dig hjemme og velkommen i Christinas nærvær. Christina har valgt at være frivillig, da hun ønsker at hjælpe/være der for unge mennesker, som ikke har det helt nemt i dagligdagen. At kunne være med til at  give unge mennesker en god og spændende oplevelse og måske “hjælpe” dem på vej til at få en nemmere og mere social hverdag.

 

 

 

Bliv frivillig

Har du en interesse for kost eller motion, og lyst til at hjælpe andre mennesker?

Hos Body Treatment har vi været med til, at starte Din Livskvalitet, hvor vi tilbyder et online fællesskab til unge i alderen 18-35 år med intet overskud og energi i hverdagen.

Du kan lave de fleste af aktiviteterne hjemmefra. Det er et frivilligt projekt.

Vi søger løbende frivillige, se vores opslag her: http://frivilligjob.jobbank.dk/job/52823

Kontaktinfo:

Tlf: 6017 0196

Mail: dinlivskvalitet@bodytreatment.dk

Facebook: https://www.facebook.com/dinlivskvalitet/