Online kostvejledning

Søger du information om kostplaner? Har du brug for hjælp til at tabe dig, men ved ikke hvordan du skal komme igang? Har du tabt dig før, men har taget det hele på igen? Er dit vægttab gået i stå og mangler du ny inspiration? Rammer et eller flere af ovenstående på din situation, så kan vi hos Body Treatment hjælpe dig. Vi tilbyder forløb med online kostvejledning, der kan sikre dig, at du når frem til det vægttab du søger og at du kan holde det derefter. Du vil få tilknyttet en personlig kost- og træningskonsulent der skræddersyr forløbet, så det passer til dig og dit mål.

Online kostvejledning

Hos Body Treatment tilbyder vi skræddersyede forløb, der ved hjælp at online kostvejledning, kan hjælpe dig til det vægttab du søger. Vores forløb er fås i forskellige længder og vi anbefaler du vælger den længde der passer til dit ønskede mål. I samarbejde med din personlige kost- og træningskonsulent laver i en bæredygtig plan, som passer til dig og din dagligdag. Det er vigtigt at planen er realistisk og at der ikke ligges for hårdt, da det hurtigt kan få motivationen til at forsvinde, hvis forløbet bliver for uoverskueligt. Til jeres første samtale går i i dybden med dette og udfra dine svar og ønsker laves første plan. I løbet af forløbet vil du og din personlige kost- og træningskonsulent løbende evaluerer og justere planen hvis der bliver behov for dette.

Det er vigtigt at din online kostvejledning ikke blot foregår over telefon, men at du også benytter dig af muligheden for altid at kunne skrive til din personlige kost- og træningskonsulent, hvis der opstår spørgsmål. Du skal derfor ikke brænde inde med dine spørgsmål til samtalerne, men blot skyde løs, så du kan få svar, så hurtigt som muligt.

Vægttab

Når det drejer sig om et vægttab, er det vigtigt at du ikke står på vægten hver dag. Der vil være dage hvor vægten ikke rykker sig, selv om du har fulgt planen til punkt og prikke og det er dræbende for din motivation. Vi anbefaler at du har en fast ugentlig vejedag og prøver at se forløbet i et lidt bredere perspektiv. Nogle uger vil der ske en hel del og nogle uger knap så meget og det er helt normalt. Kommer du først ind i en god rytme den plan du har fået ved online kostvejledning, så er du et stort skridt nærmere at nå dit mål. En god rutine er nøglen til at opnå det resultat du søger.

Træning og vægttab

Du kan med fordel kombinere din kostplan med træning og vi anbefaler at du prøver at lave en eller anden form motion hver uge. Du kan få motion på mange forskellige måder, det vigtigste er at det passer ind i din dagligdag og at du kan holde en nogenlunde fast rutine. Dvs at du ikke behøver at skulle afsted og træne i et træningscenter, hvis din tid og lyst ikke er til det. Træning kan sagtens være 30 minutters kropsvægtstræning hjemme på stuegulvet et par gange hver uge eller nogle lange gåture, hvis det tiltaler dig mere. Ved at få træning med i din ugentlige rutine, ved siden af kosten, så vil du også opleve at det booster dit vægttab og kan være med til at forhøje dit energiniveau og overskud i dagligdagen. Når du har første samtale i din online kostvejledning, så kan du i samarbejde med din personlige kost- og træningskonsulent finde frem til hvilken motion der passer dig.

Hverdagen

Det er selvfølgelig vigtigt at du følger den kostplan, din personlige kost- og træningskonsulent har lavet til dig under jeg er første samtale i din online kostvejledning. Det skal dog være muligt at træde lidt udenfor planen engang imellem, så du ikke kører surt i det. Vi plejer at sige, at er du god til at følge planen i 14 dage, så er det muligt for dig at have en enkelt aften, indenfor den periode, hvor du spiser det du har lyst til. Har du f. eks. savnet lasagne eller skal du til et arrangement, hvor du ikke selv kan styre hvad der bliver serveret, så kan du med god samvittighed spise det, så længe at du spiser med måde. Det gør planen en hel del mere fleksibel og kan hjælpe dig med at bibeholde din motivation.

 

Hent vores E-bog Her

Nysgerrig på at vide mere?

Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift

×