Står du og skal på efterårsferie til varmere himmelstrøg i uge 42? og ved du ikke lige hvordan du skal holde den sunde livsstil? Så læs med i dette blogindlæg hvor vi giver lidt inspiration.

Turen går til?

Skal du til udlandet for at nyde den sidste sol inden den mørke tid? Eller trænger du bare til en kort ferie væk fra det hele? Så tænk over hvorfor du vælger, at tage på ferie. Det er netop det, som din krop og du har behov for. Så sæt dig lige ned og reflekter over om du har brug for afslapning eller om du har brug for hårde træningspas. Din krop og dit sind skal nok fortælle dig hvad. Når du så er kommet frem til hvorfor du trænger til ferie, så begynd, at tænke din sunde livsstil ind i ferien. Er der mulighed for en løbetur, en gåtur, yoga eller har du bare behov for fuldstændig at trække stikket ud?

Husk du er væk i en uge og nogengange er det faktisk sundere, at trække stikket ud og tage en tur i spa eller til massage.  Hvis det er det som du har behov for. Vær realistisk og mærk efter hvad du har behov for.

Bevidst aktiv ferie

Der er mange steder, som tilbyder aktive ferier. Så det er bare om, at sætte sig ned og finde ud af hvad du er til – vandring? Club la Santa? osv. Samt holde styr på sin økonomi og hvis du skal have familien med.

Sund livsstil i ferien

Der er mange fristelser i ferien og det handler derfor om at være bevidst om disse, hvis du ønsker, at opretholde en sund livsstil i ferien. Et par tips og tricks kan være f.eks.

Morgenmaden

Er der kun en slags buffet på hotellet? Så vælg de grovest produkter eller find jeres egen morgenmad.

Frokosten

Prøv at undgå at ende på en restaurant hver gang i skal have frokost og istedet have en sund madpakke med. Udforsk de lokale specialiteter, gå på madmarkeder og køb en masse frugt eller lignende, som i kan have med på frokost, så i ikke ender på en restaurant.

Aftensmaden

Tjek restauranterne ud på tripadvisor inden og find et sted, hvor i synes at i kan få noget sundt mad 😉 På tripadvisor kan i også se andres anmeldelser og om det er et godt sted.

Kan du stadigvæk ikke stå for fristelsen, så husk at vores tilbud er online dvs. du kan også have os med på ferien 😉

Læs mere her

Forløb & priser

Hent vores E-bog Her

    Nysgerrig på at vide mere?

    Hent vores e-bog her og lær mere om hvordan

    vi kan hjælpe dig til en sunderehverdag.

    [mc4wp_checkbox]

    Tilmeld nyhedsbrev og modtag ugens opskrift