Kender du følelsen af, at du ikke opnår dine ønskede træningsresultater? At du ikke rykker dig, trods du kæmper for dine mål hver dag? Du er ikke alene, og vi hos Body Treatment er klar til, at hjælpe dig på rette vej.

En unik træningsplan
For at opnå de bedste resultater med din træning, er det vigtigt, at du følger et træningsprogram, som er specielt tilpasset til dig. Vi er hver især forskellige, og vi har hver især forskellige mål med vores kroppe. En unik træningsplan skal derfor tilpasses efter din krop, dine behov og dine mål, så du får de bedst mulige resultater.

En træningsplan skal udskiftes hver 6-8 uge, så din krop ikke ”keder” sig. Hvis du holder dig til det samme træningsprogram over længere tid, presser du ikke kroppen til, at udvikle sig på længere sigt. Derfor er det vigtigt med variation i din træning, hvilket også vil gøre din træning sjovere.

Vi hjælper dig i gang
Hos Bodytreatment.dk sikrer vi, at du udfører øvelserne korrekt, og at du har det helt rigtige træningsprogram at arbejde med. Vi sætter en plan sammen, som er skræddersyet til dig, og vi sikrer os, at træningsplanen passer til din hverdag, så du kan passe din træning uden stress.

Vi følger dig hele vejen, og vi støtter, sparrer og motiverer dig mod dine mål. Bodytreatment.dk hjælper unge såvel som ældre. Vægt, fysisk form og alder har ingen indflydelse på, hvorvidt du kan bruge vores skræddersyede træningsprogrammer. Alle er velkomne.

Er du klar til, at tage hånd om dit nye liv? Et liv hvor du vil få de resultater, som du ønsker? Så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig i gang.

Kom igang nu

quote

“Træningsprogrammet var en kæmpe inspiration.
Jeg mærkede lynhurtigt resultater på min kondition og styrke,
hvilket var en kæmpe motivation til at fortsætte”

Simone


Skaber tydelige resultater

– Din personlige træner følger dig igennem forløbet
– Løbende sparring mellem træner og dig garanterer kontinuerlig udvikling
– Du får alle øvelser på video og kan løbende føre kontrol af udførslen
– Træningsplanen er fleksibel og du kan træne når og hvor du vil

Tilpasset din krop

– 2-3 individuelle træningsprogrammer
– Personlige træningstips tilpasset dig og din krop
– Vi er opmærksomme på skader og tilpasser et program herefter
.

Få vores gratis e-bog

Please leave this field empty.